Een ritje op de scooter

De wekker gaat. Tijd om op te staan. Vandaag heb ik zin om eens lekker actief bezig te zijn. Nadat ik gedoucht heb is het tijd voor een lekker ontbijtje. Een goede kop koffie met een stukje fruit en lekker afgebakken broodjes zijn en perfect begin van de dag. Nadat ik de krant gelezen heb bel ik mijn vriendin op. ‘’ Wat zullen we vandaag eens gaan doen ‘’ vroeg ik haar. Het is heerlijk weer buiten dus een ritje op de scooter langs het strand is nu wel lekker. Zo gezegd, zo gedaan en daar reden we. De zon schijnt heerlijk op ons gezicht en we hebben leuke gesprekken gedurende de rit.


Tijd voor een ijsje

Na een uurtje te hebben gereden vinden we dat we wel iets lekkers verdiend hebben. Het is nog te vroeg om aan de borrel te gaan vinden we aangezien we net hebben afgesproken dat we vanavond eens lekker op stap gaan. Dat was voor ons al een tijdje geleden dus we hebben besloten om naar een gezellig feestje te gaan vanavond. Maar even terug naar die versnapering. Met dit warme weer is een verkoeling gewenst dus we kiezen voor een lekker ijsje. Met volle teugen genieten we van deze heerlijke Italiaanse specialiteit.

een heerlijk ijsje

 

Een heerlijke cocktail

We zetten vervolgen onze tocht voort langs het strand en passeren allemaal leuke tentjes en barretjes. We kijken elkaar aan en hebben dezelfde gedachte; cocktails!! Na onze scooter geparkeerd te hebben gaan we lekker aan de bar zitten met achter ons de golvende zee. Een Spaanse barman vraagt wat we willen drinken. ‘’ Verras ons maar met jouw specialiteit ‘’. Dus hij begint te mixen en te shaken en uiteindelijk serveert hij ons 2 heerlijke cocktails.  De cocktails smaken heerlijk en het is hartstikke gezellig. Maar we moeten naar huis om ons klaar te maken voor het feestje.

cocktails

 

Beautiful Day

Thuis aangekomen spring ik snel in de douche en trek mijn mooiste jurk aan. Het belooft een gezellige avond te worden. Mijn vriendin haalt me snel op en we vertrekken naar het leuke feestje. De tijd vliegt en het is hartstikke gezellig. Overal worden drank en lekkere hapjes geserveerd. Een band speelt leuke muziek en er wordt volop gedanst. Maar van al dat dansen krijg je behoorlijke honger dus het is tijd voor een lekkere snack. Tijdens het eten komt er een man langs me staan. Hij vraagt me wat voor parfum ik draag en of ik met hem iets wil drinken. Dat wil ik best maar eerst is het tijd voor taart! De taart is heerlijk en ik kan er weer tegenaan. Na een paar uur lekker gedanst en gefeest te hebben is het tijd om naar huis te gaan. Het feestje is afgelopen. Wat een heerlijke dag was dit weer. Maar niet voor jou! Want jij kunt een vrolijk schilderij van mij nu in huis halen. Bestel online en profiteer van een lage prijs en snelle verzending. 

beautiful day